Go Back
מתכון קרואסון שוקולד

קרואסון שוקולד קינדר נדיר

מתכון ברור פשוט וקל להכנת קרואסונים טעימים במיוחד ובאפס מאמץ.
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: דורית אלישע

ציוד

תבנית אפייה בינונית
מיקסר
כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

לבצק:

  • 1 כוס חלב (פושר)
  • ½ קילו קמח
  • 1 כף שמרים יבשים
  • ¼ כוס סוכר
  • 1 חבילה חמאה (100 גרם - בטמפרטורת החדר)
  • 1 חלמון

למריחה מעל הבצק:

  • 1 ביצה (טרופה)

לסירופ:

  • 1 כוס סוכר
  • ¾ כוס מים

אופן ההכנה

להכנת הבצק:

  • נלוש את כל רכיבי הבצק במיקסר עם וו גלישה.
  • להוסיף קורט מלח בסוף הלישה, ולעטוף בניילון נצמד 4 שעות במקרר.
  • נרדד את הבצק למרובע גדול ונמרח עוד 100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר.
  • נקפל ונכסה את הבצק ונעביר למקרר לעוד שעה.
  • נרדד עיגול גדול ונחתוך למשולשים,.
  • בכל משולש ננניח 3 קוביות קינדר ולנגלגל.
  • נשמן נייר אפייה ונניח את הקרואסונים, נבריש בביצה ולפזר מעל סוכריות שוקולד.
  • נאפה בתנור על חום של 180 מעלות עד לקבלת השחמה.

להכנת הסירופ:

  • נרתיח את המצרכים ונערבב ולבשל 5 דקות.
  • נבריש את הקרואסונים לאחר האפייה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.