בסיר רחב מטגנת עם מעט שמן את חלקי העוף.
נוסיף את השום ורצועות הפלפל ונטגן מעט.
נוסיף את הארטישוק חצי כפית סוכר, כפית פפריקה מתוקה, כפית מלח, כף אבקת מרק, מיץ מחצי לימון.
בכוס עם מים רותחים נכניס כמה שערות של זעפרן שמתקבל צבע יפה להוסיף לסיר.
מומלץ להוסיף כפית כורכום מעט פטרוזיליה קצוצה ולהרתיח עם אש גבוהה.
ננמיך את הלהבה ונמשיך לבשל כשעה על אש נמוכה.
מידי פעם עם כף נשקה את העוף.
אפשר להוסיף פרוסות לימון ללא קליפה ללא חרצנים.