Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
כרעיים עוף במרינדה (פינוש)
כרעיים בתנור עם תפוחי אדמה בתנור, קל ומהיר להכנה! ארוחה מושלמת לכל המשפחה!
עדיין אין דירוגים
באדיבות:
חיה הלפרין
ציוד
סיר רחב
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
▢
4
כרעיים
(מפורקות)
▢
¼1
כוסות
מיץ עגבניות
▢
⅓
כוס
מייפל
▢
⅓
כוס
סויה
▢
5-6
שיני
שום
(כתושות)
אופן ההכנה
לבשל מעט את המרכיבים לצמצום.
להניח בתבנית תפוחי אדמה, בטטות, ומעל את העוף/ פרגית.
לתבל בפלפל שחור גרוס את העוף ושום.
לשפוך את הרוטב ולאפות פתוח על חום של 220 מעלות 15 דקות.
להוריד את החום ל 160 ולאפות פתוח כשעה וחצי.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.