בקערת מערבל עם וו גיטרה ואז נשים חמאה, סוכר וסוכר וניל.
את הקמח והקורנפלור , נוסיף לקערה ונערבל במהירות איטית, תוך כדי הערבול נוסיף את השמן.
נמשיך לערבל במהירות בינונית עד שנקבל גושי בצק.
ניקח פיסת בצק קטנה ונגלגל אותה לכדור.
נניח בתבנית במרווחים של 2.5 ס"מ ונלחץ קלות עם מזלג על כדור על מנת שנטביע בו הפסים.
נרפד 2 תבניות אפייה בנייר אפייה נאפה בתנור שחומם מראש על 160 מעלות כ 30 דקות עד שהעוגה מקבלת צבע קרם בהיר.
נצנן היטב ובוזקים מעל אבקת סוכר.