Go Back
אוזני המן מבצק ספידי

אוזני המן מתכון מלוח במילוי עוף

מתכון לאוזני המן, מבצק רך ונוח לעבודה ובמילוי בשר איכותי וטעים!
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: בלימי היימן

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

לבצק:

  • 2 כוסות קמח
  • ½ כוס מים חמים
  • ½ כוס שמן
  • ½ כפית מלח

מילוי:

  • 1 בצל גדול
  • 250 גרם חזה עוף / רבע עוף שלם מפורק ללא עור
  • פפריקה מתוקה (לפי הטעם)
  • גריל עוף (לפי הטעם)
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (קמצוץ)

אופן ההכנה

להכנת הבצק:

  • נכניס לקערה 2 כוסות קמח חצי כוס מים חמים חצי כוס שמן חצי כפית מלח וללוש ביד לבצק רך.

להכנת המילוי:

  • נטגן בצל מטוגן נוסיף עוף (צלי שכבר בושל) מפורק.
  • נתבל עם פפריקה מתוקה גריל עוף מלח פלפל שחור.

המשך הכנה:

  • נרדד את הבצק ונחתוך לעיגולים.
  • נשים את המלית במרכז העיגול ונסגור כאוזן המן.
  • נמרח ביצה נפזר שומשום.
  • נאפה בתנור על חום של 180 מעלות למשך חצי שעה.

הערות וטיפים

אפשר למלאת בכל מה שרוצים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.