Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
לחמניות ממולאות גבינה מדהימות
מתכון קל להכנת לחמניות ממולאות בגבינה, עשירות, טעימות ומפנקות!
ציון
4.67
על ידי
3
דירוגים
באדיבות:
יפה וקס ברקו
ציוד
מיקסר
המצרכים
לבצק:
▢
1
כף
שמרים
▢
1
כף
סוכר
▢
½1
כוסות
מים חמימים
▢
4
כוסות
קמח
▢
חמאה
(40 גרם )
▢
1
כפית
מלח
מלית 1:
▢
½
חבילה
גבינה צהובה מגורדת
(200 גרם)
▢
½
חבילה
גבינה לבנה
(250 גרם)
▢
½
חבילה
צפתית
(125 גרם)
▢
3
כפות
זיתים
(פרוסים)
מלית 2:
▢
1
בצל
(קצוץ)
▢
3
ביצים
▢
½
חבילה
גבינת נפוליאון
(125 גרם)
▢
½
חבילה
צהובה מגורדת
(100 גרם)
▢
שומשום
(לפיזור)
אופן ההכנה
הכנת הבצק:
בקערת המיקסר נכניס כף שמרים כף סוכר כוס מים חמימים.
לאחר 5 דקות מוסיפים 4 כוסות קמח 40 גרם חמאה כפית מלח ומתחילים ללוש.
מוסיפים בהדרגה כחצי כוס מים חמימים ולשים כ 7 דקות.
מתפיחים פעמיים!
להכנת מלית 1:
בקערה מערבבים 1/2 קופסא גבינה צהובה מגורדת 1/2 קופסא גבינה לבנה 1/2 צפתית 3 כפות זיתים פרוסים ולערבב היטב.
להכנת מלית 2:
מטגנים 1 בצל קצוץ להזהבה מוסיפים 3 ביצים לערבב כ2-3 דקות ומעבירים לקערה להתקררות מוספים 1/2 קופסא גבינת נפוליאון 1/2 קופסא צהובה מגורדת ומערבבים היטב.
המשך הכנה:
קורצים כדורים כל כדור מרדדים לעלה דק.
שמים מהמלית ומגלגלים לצורה הרצויה.
מורחים ביצה ומפזרים שומשום ומתפיחים כ20 דקות.
מכניסים לתנור על חום של 200 מעלות כ 30 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.