Go Back
פרגיות עם בטטה, פרגיות ובטטה

פרגיות עם בטטה ופטריות

פרגיות עם בטטה, פטריות, שקדים ואגוזים, מנה עיקרית מטריפה ומיוחדת!
ציון 3.50 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: אורי אלגלי

ציוד

סיר סוטאז' רחב

המצרכים

  • פרגיות (כמה שאוהבים)
  • פפריקה מתוקה (לפי הטעם)
  • כמון (לפי הטעם)
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (מעט)
  • 2 בצלים
  • 2 כפות סוכר חום
  • 3 כפות שמן
  • 1 סלסלת פטריות שמפניון (250 גרם)
  • ¼ כוס אגוזי מלך
  • ¼ כוס שקדים מולבנים
  • 1 כף סילאן

אופן ההכנה

  • לחתוך פרגיות לקוביות גדולות.
  • לתבל בפפריקה מתוקה כמון מלח פלפל שחור ולערבב.
  • לחמם פלנצ'ה לצרוב משני הצדדים.
  • בסיר סוטאז' רחב לטגן 2 בצלים עם 2 כפות סוכר חום ו3 כפות שמן עד שמזהיב.
  • להוסיף קוביות של שני בטטות לערבב כל הזמן עד להזהבה ורכות.
  • להוסיף סלסלת פטריות שמפניון חום חתוך לרצועות.
  • להמשיך לערבב להוסיף רבע כוס אגוזי מלך חתוכים גס ורבע כוס שקדים מולבנים.
  • להוסיף מלח פלפל שחור כף סילאן ולערבב.
  • להוסיף את הפרגיות הצרובות לערבב הכל על אש גבוהה.
  • להוסיף חצי כוס מים רותחים ולערבב.
  • לכסות עם המכסה להנמיך על אש קטנה לבשל חצי שעה ולכבות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.