לחתוך פרגיות לקוביות גדולות.
לתבל בפפריקה מתוקה כמון מלח פלפל שחור ולערבב.
לחמם פלנצ'ה לצרוב משני הצדדים.
בסיר סוטאז' רחב לטגן 2 בצלים עם 2 כפות סוכר חום ו3 כפות שמן עד שמזהיב.
להוסיף קוביות של שני בטטות לערבב כל הזמן עד להזהבה ורכות.
להוסיף סלסלת פטריות שמפניון חום חתוך לרצועות.
להמשיך לערבב להוסיף רבע כוס אגוזי מלך חתוכים גס ורבע כוס שקדים מולבנים.
להוסיף מלח פלפל שחור כף סילאן ולערבב.
להוסיף את הפרגיות הצרובות לערבב הכל על אש גבוהה.
להוסיף חצי כוס מים רותחים ולערבב.
לכסות עם המכסה להנמיך על אש קטנה לבשל חצי שעה ולכבות.