Go Back
מתכון לחם קווקזי

לחם קווקזי הכי טעים שיש

מתכון קל ומהיר להכנת לחם קווקזי משגע, שישדרג כל ארוחה ואין עוד לחם כזה.
ציון 4 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: זנידה דוידובה

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

לבצק:

  • קמח (450 גרם - כחול בית דגן)
  • 1 כף סוכר
  • 1 כף שמרים
  • מים מהברז (260 -300 מ״ל )
  • 2 כפות שמן זית
  • כפית מלח

להברשה:

  • 1 ביצה
  • 1 כף מים
  • ½ כפית סוכר

לפיזור:

  • שומשום
  • קצח

אופן ההכנה

  • לשים את כל רכיבי הבצק יחד, ואז שמים להתפחה ראשונה של שעה.
  • מתפיחים שנית 10-15 דקות לפני שמכניסים לתנור.
  • מברישים לפני האפייה ומפזרים שומשום וקצח.
  • אופים על חום עליון תחתון ב-210 מעלות 30-40 דקות.
  • 5 דקות לקראת סוף האפייה אפשרי להעביר לטורבו.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.