נכניס לקערה את הקמח והאבקת האפייה, ואז נוסיף את המלח ונערבב טוב טוב.
נערבב בקערה נפרדת את הגרידה של הלימון עם הסוכר, עד שהוא נהיה לח ובעל ניחוח ארומטי.
נוסיף את מיץ הלימון, המים, הביצים ואת השמן ושוב מערבבים היטב.
נוסיף את תערובת הקמח שלנו לבלילת הלימון ונערבב היטב עד שמקבלים תערובת חלקה אחידה ובלי גושים.
נעביר את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה, עד לכ-3/4 מהגובה שלה.
נאפה בתנור שחיממנו מראש ל 175 מעלות למשך כ-30 דקות, לבדוק עם קיסם.