נחתוך לקוביות את הבצל, גזר, בטטה, תפוחי אדמה.
נוסיף פלפל חריף, פטריות טריות, גמבה מכל צבע, קופסא חומוס משימורים.
נטגן מעט לריכוך ונטבל בכף פפריקה מתוקה, חצי כפית פלפל שחור, כף קארי, חצי כפית כורכום.
נוסיף 6-8 שוקיים ולבשל יחד עם 2 כוסות מים עד לריכוך העוף.
נקצוץ חבילה פטרוזיליה חבילה כוסברה ,3 עלי כרפס ולערבב.
להוסיף 3 כוסות אורז ומים עד לכיסוי כל הסיר.
לבשל עד לרתיחה ולהוריד לאש נמוכה לבישול איטי.