מרתיחים תפוחי אדמה עם הקליפה בסיר עם מים רותחים.
כשהם נהיים רכים, מוציאים אותם ומסננים ואז מקררים.
לאחר שהתפוחי אדמה מתקררים, יש לדפוק אותם ממש מעט ובעדינות, רק כדי שהם יפתחו בצורה יפה, עם פטיש שניצל ואז להניח בצד.
לוקחים סיר רחב ומטגנים 4 בצלים חתוכים לחציים, מוסיפים 2 כפיות שום כתוש.
כשהבצל מזהיב נוסיף גם ככף שטוחה של כורכום, ואז 2 כפות דבש / סילאן .
נכניס את השוקיים ומטגנים משני הצדדים, נוסיף את התפוחי האדמה עם כוס מים רותחים (אם צריך בהמשך עוד אז להוסיף).
נתבל עם כף מרק עוף, פלפל שחור גרוס, מלח גס, פטרוזיליה ובזיליקום יבשים, ואז נפזר רוטב סויה מעל הכל.
מבשלים על אש נמוכה עד שהעוף נהיה מוכן ומידי פעם משקים את הכל עם הרוטב.
ב- 7 דקות אחרונות מפזרים שוב את הפטרוזיליה היבשה ואז מזגגים מעט דבש על הכל.
נכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות עד לקבלת צבע זהוב כמו בתמונה.