Go Back
עוגת פרג בחושה

עוגת פרג בחושה קלה להכנה

קבלו מתכון של עוגת פרג חלומית ובחושה וקלה במיוחד שיוצאת רכה ועסיסית.
ציון 3.47 על ידי 13 דירוגים
באדיבות: תמר רוזנפלד

ציוד

תבנית קוטר 24
כוס מידה אוניברסלית
Advertisements

המצרכים

  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • ¾ כוס שמן
  • 1 כוס פרג (טחון)
  • 1 כוס קוקוס
  • 1 כוס קמח תופח
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • מלח (קורט )
  • גרידת קליפת לימון

לציפוי:

  • 1 חפיסת שוקולד מריר משובח (100 גרם)
Advertisements

אופן ההכנה

  • נקציף יחד ללא הפרדת חלבונים 3 ביצים.
  • נוסיף בהדרגה 1 כוס סוכר, 3/4 כוס שמן, כוס פרג טחון, כוס קוקוס, כוס קמח תופח, כוס מיץ תפוזים, קורט מלח, גרידת קליפת לימון.
  • נאפה בתנור על חום 180 מעלות כשלושת רבעי השעה.

לציפוי:

  • כאשר העוגה אפויה, נשאיר אותה בתנור ונניח עליה טבלת שוקולד מריר משובח (בלי העטיפה ברור).
  • לאחר כעשר דקות מוציאים את העוגה ונמרח את השוקולד שנמס.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.