Go Back
עוגת קינדר ללא אפייה

עוגת קינדר ללא אפייה

מתכון לעוגת קינדר קאנטרי, חטיף השוקולד שהדבר היחיד שיותר טעים ממנו.
ציון 3.20 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: kochkino.de

המצרכים

לתחתית:

  • דגני בוקר חיטה תפוחה בטעם דבש / בלי טעם (250 גרם )
  • 3 חפיסות שוקולד חלב לאפייה (300 גרם )

לקרם:

  • מסקרפונה (350 גרם )
  • שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 3 כפות מייצב קצפת (לא חובה)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • שוקולד לאפייה לבן (150 גרם - מומס)
  • 1 חבילה גבינה לבנה (250 גרם - עם אחוז שומן גבוה)

לציפוי:

  • 1 חבילה ביסקוויטים חמאה / פתי בר (250 גרם)
  • שוקולד חלב לאפייה (200 גרם )
  • שוקולד לבן (100 גרם)
  • שומן קוקוס מוקשה / שומן דקלים (25 גרם - פאלמין למשל)
  • 4 קינדר קאנטרי / חטיפי דגנים אחרים ( קצוצים בצורה גסה )
  • דגני בוקר חיטה תפוחה עם / בלי טעם דבש

אופן ההכנה

להכנת התחתית:

  • נמיס את השוקולד ונערבב עם דגני הבוקר ידנית עד שהכל מצופה היטב בשוקולד.
  • נשפוך את התערובת לתוך תבנית מכוסה בנייר אפייה (בגודל 25 × 40 סנטימטר).
  • נכניס את התחתית למקרר להתקרר אז כ -45 דקות עד שהיא יציבה.

להכנת הקרם:

  • נקציף את הקרם במערבב עד לקבלת קרם יציב. לאחר מכן המשיכו עם השמנת.
  • מערבבים מסקרפונה, גבינה לבנה (או יוגורט נוקשה) וסוכר וניל עד לקבלת תערובת אחידה ומוסיפים את השוקולד.
  • לאחר מכן מערבבים את מייצב הקצפת ואז מקפלים פנימה במהירות את הקצפת.
  • נשפוך את הקרם מעל לתחתית המוכנה ואת עוגיות הביסקוויטים של החמאה נפזר מעליו.
  • מחזירים את העוגה שוב למקרר. הפעם כחצי שעה.

להכנת הציפוי:

  • מסדרים את הביסקוויטים, ממיסים את השוקולד עם שמן הקוקוס ומורחים מעל הביסקוויטים אותם סידרנו.
  • מפזרים את הקינדר קאנטרי ואת דגני הבוקר מלמעלה.

הערות וטיפים

  • יש להניח את העוגה פעם אחרונה בקירור עד להגשה.
  • העוגה המושלמת שומרת על טריות כ 3 ימים במקרר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.