היום אנחנו מביאים לכם מתכון לכוסמת מ-ע-ו-ל-ה, שעם תיבול מדויק והמון בצל מטוגן, תזכיר לכם מרקם של פתיתים רכים וטעימים ותיתן לכם המוןןןן בריאות בפה בסיר אחד ובהכנה קלה
ציון 4.63 על ידי 8 דירוגים
באדיבות: סימה באזוב
המצרכים
2כוסות כוסמת ירוקה
4כוסות מים
2בצל
עגבניות קלופות או רסק
פטריות / אפונה / קוביות בטטה
מרק עוף
שמן זית
מלח לפי טעם
פלפל שחור
אופן ההכנה
נטגן היטב את הכוסמת במעט שמן, נוסיף 4 כוסות מים, תבלינים כל תוספת שרוצים - עגבניות, פטריות, בצל מטוגן ועוד. נערבב ונבשל עד שמוכן
הערות וטיפים
אם שאלתם מה עוד אפשר לשים בתבשיל כוסמת, אז התשובה היא כל מה שרוצים וטעים לכם - בצל מטוגן, מרק עוף, עגבניות/ עגבניות מרוסקות למחית, פטריות, בטטה, אפונה, קוביות בטטה, כוסברה, פפריקה אדומה מתוקה או חריפה, קצת סילאן, ועוד
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.