Go Back
+ servings
לחמניות גבינה וזיתים

לחמניות גבינה וזיתים

 לחמניות 5 סוגי הגבינות ללא התפחה מתאימות לארוחת ערב, לשבועות או לאירוח חלבי.
ציון 4.23 על ידי 9 דירוגים
כמות 45 לחמניות
באדיבות: אילנה לוי

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 3 כוסות קמח תופח
  • 3 ביצים
  • 1 חבילה גרם גבינת קוטג' 5% אחוז (250 גרם)
  • 1 חבילה גבינת חמד 5% אחוז (250 גרם)
  • 1 חבילה גבינה צפתית פיראוס 5% אחוז (250 גרם)
  • 1 חבילה גבינת סקי 5% אחוז (250 גרם)
  • 1 חבילה גבינה צהובה 9 אחוז (250 גרם)
  • 1 קופסה טבעות זיתים (560 גרם (270 גרם אחרי סינון))
  • ¼ כוס מים
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס
  • מלח (קורט)
  • אגוז מוסקט (מעט - מגורד)

אופן ההכנה

  • נגרד את כל הגבינות הקשות בפומפייה.
  • נכניס לקערה גדולה את כל הגבינות ונוסיף את כל חומרי הלחמניות.
  • נערבב היטב עד לקבלת בלילה אחידה.
  • ניצור עיגולים בידיים רטובות מהבלילה.
  • נניח על נייר אפייה משומן מעט. ונפזר שומשום.
  • מעל כל לחמנייה נרסס מעט שמן
  • נכניס לתנור ונאפה על 180 מעלות במשך 25-30 דקות עד להזהבה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.