שמים בקערה מים פושרים ושמרים. מוסיפים קמח בהדרגה, סוכר, אבקת אפייה ומערבבים.
מוסיפים שמן ומערבבים. מקבלים תערובת אחידה כמו דייסה. נותנים לה לנוח רבע שעה. מערבבים שוב, מוסיפים מלח ומערבבים.
מוזגים לתבנית משומנת, מורחים מעל רסק עגבניות מהול במים עם אורגנו, פפריקה מתוקה ומלח.
מכניסים לתנור (לא טורבו) בחלק התחתון של התנור ל-20 דקות עד חצי שעה. מוציאים, מפזרים גבינה צהובה מגורדת (עמק, גלבוע, מוצרלה) או פרוסות, מה שבא לכם. ממשיכים לאפות עוד 20-25 דקות. מוודאים שהמרקם קריספי בתחתית ומוציאים.