מקציפים חלבונים עם רבע כוס סוכר לקצף יציב בקערה אחת.
בקערה שניה מקציפים חלמונים עם רבע כוס סוכר כזה בלילה סמיכה.
מוסיפים את כל שאר היבשים - קמח קקאו אבקת אפיה מלח ואבקת סוכר ומערבבים טוב.
מאחדים את שתי הבלילות בקיפול.
משמנים נייר אפיה על תבנית תנור שופכים את הבלילה ואופים ב 180 מעלות עד שזה יבש בערך 10 דקות.
מוציאים מניחים מגבת והופכים עליה את העוגה עם הנייר.
כשהנייר כלפי מעלה והמגבת למטה. מקלפים בעדינות את נייר האפייה.
מגלגלים את העוגה עם המגבת לקירור וליצירת עוגה יציבה.
לאחר מכן פותחים את העוגה - מורחים קרם מגלגלים שוב עושים ציפוי וזהו.