Go Back

קרמשניט אישי מרשים וטעים

מתכון קל ומהיר במיוחד להכנת קרמשניט אישי שיטריף את כל הטועמים!
ציון 4.17 על ידי 6 דירוגים
באדיבות: אורה ארגוב

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • ½1 קילו בצק עלים (מופשר)
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה / שמנת צמחית לפרווה (500 מ"ל )
  • ½1 חבילות אינסטנט פודינג וניל (160 גרם)
  • 2 כוסות חלב (או כוס מים לפרווה)
  • 6 כפות סוכר
  • אבקת סוכר (50 גרם לפידור - לא חובה)

אופן ההכנה

  • להקציף לקרם קטיפתי את כול החומרים.
  • לקרוץ בעזרת קורצן את הבצק ונשים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • נכניס לתנור ונאפה בתנור על חום של 190 מעלות עד להזהבה.
  • לאחר האפייה נוציא ונצנן כ 5 דקות.
  • נפתח באמצע ונמלא מהקרם ולפדר אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.