בקערת המיקסר נשים שמרים, סוכר וכוס מים חמימים, נערבב ונניח בצד ל- 10 דקות או עד שתופח.
לתוך המיקסר נוסיף את הקמח ואת שאר המצרכים למעט המלח.
נפעיל מיקסר על מהירות בינונית ונלוש עד לאיחוד.
לאחר מכן נרים את ה- וו לישה ונפזר מעל את המלח, נחזיר ונמשיך ללוש עוד 10 דקות, נעבור ללישה מהירה לקבלת בצק חלק.
נוסיף כוס קמח עד שהבצק חלק ומופרד מהדפנות.
נוציא ונקמח ולשים מעט עם היד, אוספים את הבצק ונשים להתפחה של כ- חצי שעה.
עכשיו נכין לחמניות שום, לקרוץ כדור, נשים על השיש בתנועות סיבוביות עד ליצירת לחמנייה עגולה.
נסדר בתבנית עגולה, לא צמוד, שיהיה מקום להתפחה ושמים אחד באמצע, ומניחים להתפחה.
בתבנית אינגליש קייק נשים 4-5 קוביות קרח עם כוס מים ונניח בתחתית התנור (ליצירת אדים).
נכין את רוטב השום על ידי ערבוב היטב של כל המרכיבים.
מורחים מרוטב השום מעט על הלחמניות בזהירות ולהשאיר למריחה חוזרת כשלחמניות יוצאות מהתנור.
נאפה בתנור שחומם מראש על 190 מעלות עד להזהבה.