Go Back
כרובית אפויה

כרובית אפויה יפהפייה בטעם נהדר

פחות מחצי שעה ויש לכם כרובית אפויה בתנור שאין קלה וטעימה ממנה. מנה ראשונה או נשנוש קליל פשוט מושלמת
ציון 5 על ידי דירוג אחד
באדיבות: מאיה ברוטאשוילי

המצרכים

  • כרובית שלמה חתוכה לפרחים
  • שום גבישי
  • מלח
  • מעט פפריקה
  • שמן

אופן ההכנה

  • נבשל את פרחי הכרובית במים 20 דקות, נסנן, נסדר על נייר אפייה ונפזר מעל שום גבישי, מלח, מעט פפריקה ושמן. נכניס לתנור על 190 מעלות עד להזהבה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.