נלוש את כל חומרי הבצק היטב עם וו גיטרה או ביד עד שמתקבל בצק רך ואחיד. נעטוף בניילון נצמד ונכניס למקרר כחצי שעה עד שעתיים, להתייצבות.
בעזרת מערוך, נרדד את הבצק בין 2 ניירות אפייה לעלה בעובי כחצי סנטימטר. קורצים לפרחים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מהשאריות נרדד ונקרוץ שוב. אפשר לקרוץ את המרכז ממחצית הפרחים ואת החצי השני להשאיר שלמים. (את השאריות שוב אפשר לרדד ולקרוץ פרחים.)
נכניס לתנור מחומם מראש על 170 מעלות עד שמתחילות להזהיב, (כ- 10-12 דקות בערך). מצננים לחלוטין ונזהרים לא לייבש!!
לפדר באבקת סוכר מעל הפרחים עם החור במרכז ואת החצי השני ממלאים בכפית ריבה. מרכיבים עוגייה אחת עם אבקת סוכר מעל עוגייה עם ריבה לקבלת סנדוויץ’.
להכנת מגולגלות שקדים: נערבב את כל חומרי מילוי השקדים, נמרח על החלק הרחב יותר של משולש הבצק ונגלגל. נאפה עד להזהבה.
את העוגיות לשמור בכלי אטום, בשכבה אחת, ובבטמפרטורת החדר.