Go Back
קציצות עוף

קציצות עוף ברוטב אדום בלי ביצה ובלי פירורי לחם

מתכון מושלם של קציצות עוף ברוטב אדום  - מטריפות, מעיפות ויפות ויפות, בלי ביצה ופירורי לחם.
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: אתי זוהר

המצרכים

  • לקציצות:
  • ½ ק"ג חזה עוף טחון
  • צרור פטרוזיליה
  • בצל בינוני מגורד דק
  • תפוח אדמה קטן מגורד דק
  • מלח
  • פלפל
  • ראס אלחנות/בהרט
  • פפריקה
  • כורכום
  • כפית שמן מעל התבלינים
  • לרוטב אדום:
  • 2 כפות שמן קנולה
  • כף גדושה פפריקה
  • 4 שיני שום כתושות
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • כפית מרק עוף
  • ¼ כפית סוכר
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • בערך כוס מים

אופן ההכנה

  • נערבב את כל חומרי הקציצות ובסוף נוסיף רבע כוס מים מהברז ונערבב היטב. העיסה יוצאת ממש רכה ונדבקת לידיים, זה בסדר ומבטיח קציצות רכות מושלמות !
  • לרוטב, נערבב את כל המרכיבים, נשים בסיר ונרתיח כמה דקות. נרטיב מעט את הידיים במים, נגלגל לקציצות ונזרוק את הקציצות לרוטב. נבשל בערך חצי שעה

הערות וטיפים

  • במקום מים אפשר סודה שעושה את הקציצה אוורירית יותר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.