נכניס לקערת המיקסר את הקמח, שמרים, והסוכר ונפעיל את המיקסר על מהירות מספר 2.
לאחר שמתערבל החומרים נוסיף את המים עד להתגבשות לבצק.
לאחר שמתגבש לבצק נוסיף את השמן בהדרגה תוך כדי ערבול ונוסיף את המלח ונמשיך בערבול כ 5 דקות.
נכסה את הבצק להתפחה עד להכפלת הנפח.
נחלק את הבצק ל 10 כדורים שווים (אם רוצים פיתות יותר גדולת אז נחלק לפחות כדורים).
נרדד את הכדורי בצק על משטח מקומח.
נגזור נייר אפייה לארבעה חלקים שווים ונניח כל כדור על חתיכת נייר האפייה.
נכסה את הכדורי בצק עם נייר אפייה ונשאיר להתפחה נוספת של 40 דקות.
לאחר מכן נכניס לגריל עד להשחמה.