להכין את הירקות, שיני שום קלופים, שמיר, שטופים היטב ומתחילים.
בתחתית הצנצנת לשים כמה עלי דפנה פלפל אנגלי שמיר וכמה שיני שום.
לשים שיכבה של ירקות פרוסות לימון בדפנות או פשוט להניח אותם בין כל שכבת ירקות.
שוב להניח כמה גבעולי שמיר בדפנות עם הפלפל החריף יש לנעוץ את הפלפל בסכין לקבלת חריפות.
לסיים למלא את הצנצנת בשיני שום פלפל אנגלי עלי דפנה שמיר ולימון.
למזוג את החומץ ועל כל כוס חומץ כפית מלח למלא מים עד הסוף.
לנער את הצנצנת ולהעמיד אותה כמה דקות הפוך לטעום ולתקן לפי הצורך.
להניח אותה במקום מוצל למשך יומיים שלושה.