נערבב יחד 2 כוסות קמח, 2 סוכר וניל, 1.5 כפית אבקת אפיה.
נוסיף 1 ביצה, 1/4 כוס שמן , 1/4 כוס מיץ תפוזים.
נלוש רק עד לאיחוד החומרים. אם הבצק יבש מעט אז אפשר להוסיף שמן עוד כף או שתיים.
נחלק את הבצק לשני חלקים.
על משטח מקומח נרדד כל חלק לעלה דק. ואז לקרוץ עיגולים.
בכל עיגול נניח בערך חצי או רבע כפית שוקולד נוטלה, תלוי בגודל העיגול.
נסגור את הקצוות לאוזן המן ונהדק חזק. כמה שמהדקים יותר כך יפתחו פחות בזמן האפייה.
יש לאפות בחום 180 מעלות, אפיה רגילה 15 דקות.
לאחר שמתקררים לפזר מעט אבקת סוכר.