Go Back
עוגת תפוזים ושוקולית

עוגת תפוזים ושוקולית מושלמת

מתכון קל ומהיר לעוגת תפוזים בשילוב שוקולית, גם מרשימה וגם טעימה!
ציון 3.91 על ידי 11 דירוגים
באדיבות: יפה דודיאן

ציוד

תבנית אפייה בינונית / סיר פלא
כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 6 ביצים (מופרדות)
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
  • ½ כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 2 כפות שוקולית

אופן ההכנה

  • נקציף חלבונים עם סוכר וניל וסוכר רגיל.
  • בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח ואבקת אפייה.
  • לערבב את השמן, החלמונים התפוזים.
  • אחרי שהקצף מוכן, נוסיף לסירוגין את הקמח והתערובת הרטובה עד לאיחוד של הכל.
  • מחלקים את התערובת לשתי קערות.
  • מוסיפים את השוקולית לקערה אחת ומערבבים.
  • משמנים תבנית ושופכים לסירוגין משתי הבלילות (כל פעם מתערובת אחרת פעם לבן פעם מהחום).
  • אופים בתנור שחיממנו מראש על 170 מעלות לכחמישים דקות.

הערות וטיפים

מי שרוצה יכולה להוסיף פצפוצי שוקולד למעל או מה שבא לכם.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.