במיקסר שמים את הביצים(לא מפרידים) את הסוכר והסוכר וניל מקציפים עד לתערובת אוורירית מוסיפים את השמן בזיגוג דק.
מוסיפים את המיץ תפוזים ואז את הסולת ואת הקוקוס עד לקבלת בלילה אחידה.
מכבים את המיקסר ומוסיפים את הקמח ומערבבים בתנועת קיפול לאיחוד כל המרכיבים.
משמנים את התבנית ויוצקים לתוכה את תערובת העוגה.
מכניסים לתנור שחומם על 180 מעלות ואופים במשך 40 דקות.
בינתיים מכינים בגז את הסירופ על אש בינונית עד להמסת הסוכר ושהסירופ מעט מסמיך לנו.
כשהעוגה מוכנה מוציאים מהתנור ובעודה חמה חותכים לריבועים ומוזגים על העוגה את הסירופ.
הסירופ מחלחל היטב לתוך העוגה.