נגדר את כל הירקות על פומפייה גסה, אפשר במג'ימיקס על דיסקית פומפייה גסה, ונעביר הכל לקערה.
נוציא את החתיכות הגדולות שלא התגרדו היטב, ואפשר לגרד אותן שוב במג'ימיקס עם סכין מתכת בפולסים. אותו הדבר נעשה גם עם כל הירק.
בקערת המג'ימיקס עם להב המתכת נטרוף ביצים עם תבלינים, ונוסיף לקערת הירקות, נוסיף גם את פירורי הלחם ונערבב בכף.
נחמם תנור ל-200 מעלות טורבו, ניקח שתי תבניות תנור, נרפד בנייר אפיה ונמרח שמן במברשת.
נניח בתבנית גבשושיות שמנמנות מתערובת הירקות, בעזרת שתי כפות ונעצב פחות או יותר לעיגול (זה לא כל כך קריטי שיהיה מושלם). נשאיר מרווחים לא גדולים ביניהן.
בכל פעם שניקח כף מהתערובת, נלחץ כנגד דפנות הקערה להוצאת נוזלים (אם הצטברו הרבה נוזלים פשוט נשפוך אותם)
נמלא תבנית בלביבות, ואם יש מעט נוזלים נספיג עם נייר סופג. נמרח את הלביבות במעט שמן באמצעות מברשת או נרסס בשמן קנולה.
נכניס לתנור עד השחמה ונהפוך לצד שני עדם שגם הוא ישחים. נוציא בזהירות שלא יתפרקו.
למתבל רוטב שמנת: נערבב את כל המצרכים לרוטב. אפשר להכין מראש ולשמור במקרר עד הגשה
לטחינה: במג'ימיקס עם להב מתכת נכניס את כל המצרכים לטחינה. הכוונה לא ציינו כמויות כדי שכל אחד יכין לפי כמות הטחינה והסמיכות שרוצה. נחלק את הטחינה לשתי צלוחיות הגשה, באחת אפשר לשים כפית סחוג, ובשנייה עמבה