מתכון מושלם של מרק גריסים חורפי המצטיין בטעם עמוק, מרקם סמיך ותיבול שעוטף הכל בשלמות טעמים כפרית.
ציון 4.58 על ידי 7 דירוגים
באדיבות: אתי זוהר
המצרכים
1בצל גדול
2גזרים/בטטה חתוכים לקוביות קטנות
1תפוח אדמה גדול חתוך לקוביות קטנות
3גבעולי סלרי כולל העלים חתוך לטבעות
1כוס גריסי פנינה
¼כפית כורכום
מעט מלח
קמצוץ פלפל לבן
כף מרק עוף
כוסברה
אופן ההכנה
נשרה ל-10 דקות או יותר כוס גריסי פנינה בקערה מכוסה במלא מים. בינתיים נטגן בצל עד להזהבה ונוסיף את קוביות הגזרים / בטטה וסלרי. נצרוב אותם יחד עם הבצל הזהוב עד שהם מקבלים צבע מעט שחום.
נוסיף את התבלינים, ונערבב היטב עם הירקות היטב שיקבלו צבע מהתיבול. נסנן ונשטוף היטב את הגריסים מהמים, נוסיף לירקות שטוגנו בסיר ונכסה במים רותחים, נוסיף את עלי הסלרי למים ונבשל על אש בינונית כארבעים דקות. לקראת הסוף נוסיף כוסברה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.