Go Back
מתכון עוגת קפה ואגוזי לוז

מתכון עוגת קפה ואגוזי לוז

עוגת פררו רושה העוגה הכי טעימה שיש ליד קפה עם טעם של עוד.
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: צלילי אוחנה

ציוד

3 תבניות 22 / 24
כוס מידה אוניברסלית
מיקסר

המצרכים

  • 5 ביצים (L)
  • ½ כוס סוכר לבן
  • מלח (קורט )
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 1 כוס + 4 כפות אגוזי לוז טחונים לאבקה (טחונים לאבקה)
  • ½ כוס + כף קורנפלור

לקרם קפה:

  • 2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה (500 מ"ל)
  • ½ כוס חלב
  • תמצית אספרסו
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל צרפתי (80 גרם)

לגנאש שוקולד:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה (250 מ"ל )
  • ½2 חפיסות שוקולד מריר (250 גרם)

אופן ההכנה

  • ממיסים את השמנת והשוקולד במיקרו / גז ומצננים.

תחתית ( טורט) העוגה:

  • מחממים תנור ל 180 מעלות.
  • מקציפים ביצים שלמות במיקסר עם סוכר, סוכר וניל תמצית וניל, קורט מלח עד לקציפה אוורירית.
  • בקערה נפרדת מערבבים עם כף, קורנפלור ( רצוי לנפות) ואגוזי לוז טחונים.
  • מורידים את רמת ההקצפה לנמוך ביותר, מוסיפים את הקורנפלור ואגוזי הלוז לקציפת הביצים וממשיכים עד לאיחוד המרכיבים.
  • מחלקים את הבלילה לשלוש תבניות משומנות קוטר 22 / 24 ואופים בערך 10 דקות עד להזהבה.

לקרם קפה:

  • מקציפים את כל מרכיבי הקרם ושומרים במקרר.

לגנאש שוקולד:

  • ממיסים את השוקולד עם השמנת מתוקה.

הרכבת העוגה:

  • לפי הסר הזה: טורט אגוזי לוז, קרם קפה, טורט אגוזי לוז, גנאש שוקולד, טורט אגוזי לוז, קרם קפה, גנאש שוקולד.

הערות וטיפים

ניתן להמיר את סוג האגוזים כרצונכם.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.