נחתוך פטריות טריות לקוביות, נקפיץ עם כף שמן זית ושן שום כתוש, להוסיף פלפל ירוק חריף קצוץ, להניח בצד.
נטגן 2 בצלים קצוצים לשקיפות, להוסיף 500 גר בשר טחון ועם מזלג לפורר עד לשינוי הצבע של הבשר.
להוסיף את הפטריות והפלפל החריף, 50 גר צנוברים קוליים.
לתבל מלח, כורכום, פפריקה מתוקה, כמון, כפית אבקת מרק עוף, 2 כפות רוטב סויה.
לטגן 5 דקות לספיגת הטעמים. לקצוץ חצי צרור פטרוזיליה, להוסיף ולערבב.
למלא כל טורטייה ב-2 כפות גדושות מהתערובת לקפל בצדדים ולגלגל.
בקערה קטנה לערבב כף קמח, כף מים, ולמרוח ביצה בקצה להדבקה.
בצלחת לערבב פרורי לחם מוזהבים עם שומשום לטבול בביצה ובפרורים.
לטגן בשמן לא עמוד לצבע זהוב. להניח על נייר סופג.