מקציפים את החלבונים ביחד עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב אבל לא קשה.
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את החלמונים, לאחר מכן, מוסיפים את השמן.
אחרי שהוספנו את השמן, מערבבים את החומרים היבשים (קמח, אבקת אפייה, סוכר וניל) בלי השוקולית, לאט על מהירות נמוכה. מוסיפים מיץ תפוזים ומים ומערבבים ממש מעט.
מחלקים את תערובת הקערה ל- 3 קערות.
בקערה הראשונה מוסיפים שוקולית, קקאו ומקפלים פנימה.
לקערה השנייה מוסיפים כף נס ומערבבים היטב.
בקערה השלישית משאירים אותה בלי שום תוספת (בלילה לבנה).
משמנים תבנית בגודל 24 ס״מ,.
שופכים פעם בלילה לבנה ופעם תערובת שוקולד (מהקערה הראשונה) ופעם נס מהתערובת השנייה. בסוף לוקחים שיפוד ומקשקשים.
מחממים תנור מראש ל- 180 מעלות ואופים במשך 45 דקות.
בודקים עם סכין אם יבש, אז העוגה מוכנה והיא יוצאת רכה וטעימה.