מחממים תנור מראש ל 200 מעלות עם תבנית תנור שמלאה במים מלמטה, ועל המסילה האחרונה בתנור, (במסילה אחת מעל המסילה האחרונה מניחים רשת של תנור, ואת העוגה מניחים על הרשת).
מקציפים את החלבונים עם 1 כוס סוכר להקצפה מלאה, לא קשה מדיי, אבל עדיין יציבה.
בקערה נוספת, מוסיפים חלמונים מערבלים היטב עד המסתם לתמיסה חלקה.
מוסיפים את יתרת כמות הסוכר שנותרה תוך כדי הערבוב, מוסיפים גרידת לימון וממשיכים לערבב.
מנפים את הקמח והקורנפלור לתוך התערובת ומערבבים היטב.
מוסיפים בהדרגה את גבינת הסקיי והשמנת ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
מקפלים כרבע מתערובת החלבונים לתוך תערובת החלמונים.
מערבבים היטב ושוב חוזרים על אותה פעולה עם יתר תערובת החלבונים, עד שמתקבלת בלילה אחידה.
משמנים תבנית קוטר 24 ס"מ וגובה 10 ס"מ, שופכים את הבלילה לתוך התנור.
אופים בהתחלה על 200 מעלות עד שהחלק העליון מזהיב, לאחר מכן, מורידים ל 175 מעלות ואפים במשך כשעה.
לכבות את התנור, ולהשאיר את העוגה בפנים במשך לפחות שעה וחצי עם נייר כסף מעל לעטוף רינג.