מפרידים ביצים בשתי קערות, בקערה ראשונה מקציפים חלבונים עם קורט מלח ומוסיפים בהדרגה סוכר עד לקצף מבריק ואוורירי.
בקערה השנייה טורפים חלמונים עם תמצית וניל וסוכר וניל.
נוסיף את החלמונים לקערת החלבונים וממשיכים להקציף בעוצמה נמוכה.
מוסיפים בתנועות קיפול את הקמח ואבקת השקדים עד לאיחוד.
משמנים תבנית עם שמן קוקוס ( אפשר גם עם שמן רגיל) מוזגים את הבלילה.
נכניס לתנור שחומם מראש על 160 מעלות כ-20 דקות (או עד שנועצים שיפוד במרכז העוגה והוא יוצא יבש).