שמים בתוך קערה גדולה את כל הקמח, 1/4 כוס סוכר ואת השמרים היבשים (או את 1/2 שקית השמרית).
מערבבים את הכל היטב, מוסיפים 2 ביצים וממשיכים ללוש במשך שתי דקות.
מוסיפים את החמאה (או להוסיף מחמאה חתוכה לקוביות) יחד עם 1/4 כוס חלב (או להחליף ב 1/4 כוס מים).
ממשיכים ללוש ולערבב היטב במשך כ- 10 דקות במהירות גבוהה (אפשר ללוש גם בידיים).
במקרה שהבצק יבש מעט, מוסיפים טיפת חלב על מנת להפוך את הבצק לשמנוני ורך מאוד (במצב זה אל תדאגו הבצק רק רך ולא דביק).
מעבירים את הבצק מהקערה הגדולה לקערה מקומחת, מניחים להתפחה במשך כשעה.
לאחר שעברה שעה, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לעוד כשעה.
מוציאים מהמקרר ומחלקים לשניים.
מרדדים כל חצי מהבצק על משטח מקומח לצורת עיגול או מלבן וחותכים משולשים.
שמים על החלק הרחב של המשולש 2 קוביות שוקולד (לפי הטעם שבחרתן) ומגלגלים מהחלק הרחב אל הצר.
מניחים בתבנית לתפיחה במשך כ- 30 דקות.
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
מורחים על המשולשים את הביצה שטרופה עם כפית של מים.
אופים בתנור במשך 25 דקות או עד שמזהיב.