ניקח בשר טחון חצי קילו ונוסיף לו 1 בצל מטוגן, כוס פיטרוזליה, חצי כוס שמיר קצוץ, מיץ סחוט מלימון אחד, קופסת רסק עגבניות קטן, כף סוכר, כפית פפריקה, כפית מלח, לגרד מעט אגוז מוסקט, כפית מרק עוף, רבע כפית פלפל שחור.
נערבב היטב ונוסיף 2 כוסות אורז מבושל שהתבשל חצי בישול ונערבב.
נצנן את העלים, נמלא במילוי ונקפל משני צדדים ואז נגלגל מהודק .
נסדר בסיר את אצבעות הכרוב צמוד שהסוגר כלפי מטה.
ניקח קערה ונערבב בפנים מעט מלח, 5 כפות שמן, כפית פפריקה, כף סוכר, מיץ מלימון, 2 כפות רכז רימונים (למי שאין אפשר 2 כפות סילאן), פלפל שחור, 2 כוסות מים.
נערבב ונשפוך על עלי הכרוב המוכנים בסיר הבישול.
נשים צלחת משקל מעל ונכסה במכסה ל-30 דקות על להבה נמוכה.
אחרי זאת נוריד מכסה ואז הצלחת ונמשיך לבשל עד גמר הנוזלים.