מפרידים ביצים , את החלבון שמים בקערה של המיקסר.
את הצהובים שמים בקערה נפרדת גדולה.
בקערה עם הצהובים , מכניסים את הגבינה , 3/4 סוכר, גרידת לימון, והווניל, מערבבים עם מטרפה.
אח"כ מוסיפים את היבשים ( קמח+קורנפלור+טפיוקה).
לאחר מכן מוסיפים את החלב.
לאחר שהמסה מתאחדת, בסוף מוסיפים את החמאה המומסת באיטיות.
מתחילים להקציף את החלבונים יחד עם כוס הסוכר שנותרה, מקציפים עד שנהיה עננים לבנים, שהקצף לא יהיה חזק מדי.
לאחר מכן מקפלים לתערובת שבקערה בעדינות.
משמנים את הרינג עם חמאה רכה ומצפים אותה בסוכר, זה עוזר לעוגה לעלות ולא ליפול אחרי שהיא עולה.
חותכים נייר אפייה בצורת עיגול, מניחים את הבצק הפריך האפוי בפנים וסוגרים הכל עם נייר כסף מסביב .
בשביל להיות בטוחים שהמים לא יחדרו, יש לעטוף גם בניילון נצמד.
מכניסים לתנור את העוגות בתבנית עמוקה וממלאים אמבט מים חיים בתבנית עצמה.