Go Back
עוגת אוראו קלה להכנה

עוגת אוראו קלה להכנה

עוגה מגרה סופר מזמינה שבקלות מתמכרים לה . שתמצאו את עצמכם מכינים כל שבת!
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: רויטל בן חמו

ציוד

תבנית 24
כוס מידה אוניברסלית
מיקסר

המצרכים

  • 1 חבילה פתי בר (200 גרם - טחונים)
  • 20 עוגיות אוראו (טחונים)
  • ½ חמאה מומסת (50 גרם )
  • ½ חפיסה שוקולד מריר (50 גרם )
  • ¼1 כוסות שמנת מתוקה
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה (400 מ"ל)
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 1 חבילה גבינה לבנה (500 גרם )
  • ½ כוס סוכר
  • 1 חפיסה שוקולד חלב (100 גרם )
  • 1 חפיסה שוקולד מריר (100 גרם )

אופן ההכנה

  • להרתיח את החמאה וחצי כוס שמנת.
  • להוציא מהגז ולהוסיף את ה-50 גרם שוקולד מריר.
  • לערבב עד שהשוקולד נמס לשפוך על 8 עוגיות אוראו טחונים ולערבב.
  • בתבנית 24 עם נייר אפייה להדק את העוגיות לתחתית ולהכניס למקפיא חצי שעה.
  • להקציף 2 שמנת מתוקה עם חצי חבילה של פודינג.
  • בקערה שניה להקציף 500 גרם גבינה לבנה חצי כוס סוכר ואת יתר הפודינג, ולערבב ביחד את הקערות.
  • לשבור בפנים עוד 12 עוגיות אוראו לערבב בעדינות ולשפוך בתבנית.
  • לשים במקפיא כמה שעות טובות.
  • להרתיח 3/4 כוס שמנת מתוקה, 100 גרם שוקולד חלב, 100 גרם שוקולד מריר.
  • לערבב היטב עד להמסה חלקה.
  • לשפוך מעל העוגה ולקשט בעוגיות אוראו.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.