להרתיח את החמאה וחצי כוס שמנת.
להוציא מהגז ולהוסיף את ה-50 גרם שוקולד מריר.
לערבב עד שהשוקולד נמס לשפוך על 8 עוגיות אוראו טחונים ולערבב.
בתבנית 24 עם נייר אפייה להדק את העוגיות לתחתית ולהכניס למקפיא חצי שעה.
להקציף 2 שמנת מתוקה עם חצי חבילה של פודינג.
בקערה שניה להקציף 500 גרם גבינה לבנה חצי כוס סוכר ואת יתר הפודינג, ולערבב ביחד את הקערות.
לשבור בפנים עוד 12 עוגיות אוראו לערבב בעדינות ולשפוך בתבנית.
לשים במקפיא כמה שעות טובות.
להרתיח 3/4 כוס שמנת מתוקה, 100 גרם שוקולד חלב, 100 גרם שוקולד מריר.
לערבב היטב עד להמסה חלקה.
לשפוך מעל העוגה ולקשט בעוגיות אוראו.