Go Back
עוגת טירמיסו טעימה ב-15 דקות

עוגת טירמיסו טעימה ב-20 דקות

 רק 20 דקות עבודה ומקבלים את הקינוח המשובח בטעם של קונדיטוריה בינלאומית!
ציון 4.67 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: לורן אבגי

ציוד

מיקסר
תבנית בינונית
כוס מידה אוניברסלית

המצרכים

לקרם:

  • 2 חבילות גבינת מסקרפונה (500 גרם)
  • 4 מיכלי שמנת מתוקה (1 ליטר )
  • ½ כוס סוכר
  • 4 כפות אינסטנט פודינג וניל

לטבילת הביסקוויטים:

  • 8 כפות קפה נמס
  • 2 כוסות מים חמים
  • 1 חבילת ביסקוויטים לטירמיסו (250 גרם)

אופן ההכנה

  • נערבל יחד את כל מוצרי הקרם במיקסר ל-10 דקות על רמה בינונית שלא ישבר הקצף.
  • לאחר שיש לנו את הקרם, טובלים ביסקוויטים בקפה ממש טבילה קצרה מכל הצדדים ונוציא ישר הביסקוויטים אחרי שנייה רטובים כך שהטבילה לא תהיה ארוכה.
  • נסדר שכבה יפה מלמטה ונמרח חצי מהקרם.
  • נסדר עוד שכבה יפה של ביסקוויטים רטובים ונוסיף את חצי הקרם הנוסף.
  • מפזרים אבקת קקאו מעל כל העוגה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.