לשמן היטב את הסיר/התבנית בחמאה.
להפריד 6 ביצים את החלבונים לשים מיד בקערת המיקסר ואת החלמונים לשים בקערית.
בקערה גדולה לערבב היטב את כל החומרים היבשים.
להקציף במיקסר את החלבונים + 1/2 כוס סוכר נוספת, לקצף חזק אבל לא נוקשה.
להוסיף תוך כדי הקצפה 6 חלמונים 1 כוס שמן 3/4 כוס מיץ תפוזים.
להעביר כשליש מתערובת היבשים לקצף החלבונים ולערבב/לקפל בעדינות עד שכל היבשים נבלעים בקצף.
להוסיף עוד שליש מהיבשים לקצף וכן הלאה עד שכל היבשים מתפזרים באופן אחיד בקצף.
התערובת קצת מאבדת מנפחה אבל זה בסדר.
למזוג לתבנית האפייה או לסיר הפלא.
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כ - 50 דקות או עד שנועצים קיסם והוא יוצא יבש.