נקציף ביצה אחת גודל L עם 3/4 כוס סוכר חום, וחצי כוס סוכר לבן.
נוסיף לקערה 150 גרם חמאה מומסת, כפית גרידת לימון או תפוז, כפית תמצית וניל ונערבב לאיחוד.
כעת נוסיף 250 גרם שוקולד צ'יפס.
נתחיל לקפל לכל התערובת בקערה 2 כוסות קמח, חצי כפית מלח וחצי שקית אבקת אפייה לאיחוד.
נעביר לתבנית גודל 24 מלבנית.
נאפה להשחמה, לא להזהבה, השחמה! בערך 45 דקות בשלב התחתון של התנור.
מצננים שיתקרר , נכון שהיא קצת קשה? זה ברור כי העוגה צריכה לצאת קריספית.