Go Back
עוגת שוקולד צ'יפס מושחתת

עוגת שוקולד צ'יפס מושחתת

העוגה שהכי מושלמת ליד כוס הקפה - רק לטבול ולהתפנק!
עדיין אין דירוגים
באדיבות: סיון מלול

ציוד

תבנית גודל 24 מלבנית
כוס מידה אוניברסלית

המצרכים

  • 1 ביצה (L)
  • ¾ כוס סוכר חום
  • ½ כוס סוכר לבן
  • ½1 חבילות חמאה מומסת (150)
  • 1 כפית גרידת קליפת תפוז / לימון
  • 1 כפית תמצית וניל
  • שוקולד צ'יפס (250 גרם )
  • 2 כוסות קמח
  • ½ כפית מלח
  • ½ שקית אבקת אפייה (5 גרם)

אופן ההכנה

  • נקציף ביצה אחת גודל L עם 3/4 כוס סוכר חום, וחצי כוס סוכר לבן.
  • נוסיף לקערה 150 גרם חמאה מומסת, כפית גרידת לימון או תפוז, כפית תמצית וניל ונערבב לאיחוד.
  • כעת נוסיף 250 גרם שוקולד צ'יפס.
  • נתחיל לקפל לכל התערובת בקערה 2 כוסות קמח, חצי כפית מלח וחצי שקית אבקת אפייה לאיחוד.
  • נעביר לתבנית גודל 24 מלבנית.
  • נאפה להשחמה, לא להזהבה, השחמה! בערך 45 דקות בשלב התחתון של התנור.
  • מצננים שיתקרר , נכון שהיא קצת קשה? זה ברור כי העוגה צריכה לצאת קריספית.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.