מתכון קל וברור - מכינים למשפחה או לאירוח ומשאירים את כולם מתנשפים לאוויר מבטן מלאה.
ציון 4.25 על ידי 4 דירוגים
כמות 8מנות
באדיבות: חגית מזור
ציוד
כוס מידה אוניברסלית
סיר בישול בינוני
המצרכים
2כוסות אורז עגול / בסמטי
2בצלים( גדולים)
6-8גזרים
1כוס גרגירי חומוס
1קילונתחי פרגית
1כפית פפריקה
1כפית כמון
1כפית תבלין לשווארמה
½כפית מלח
4כפות סילאן
2כפות טריאקי
1כף סויה
½3כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
נטגן 2 בצלים גדולים פרוסים, 6-8 גזרים חתוכים לרצועות, גרגירי חומוס בערך כוס (סנפרוסט).
נוסיף נתחי פרגית חתוכים לחתיכות קטנות.
נכין בצלוחית תבלינים: כפית פפריקה, כפית כמון, כפית תבלין לשווארמה, חצי כפית מלח, 4 כפות סילאן, 2 כפות טריאקי, כף סויה (אם לא מוצאים כשר לפסח אפשר לוותר) נערבב הכל עם התערובת ירקות בסיר ונטגן מעט.