Go Back
מתכון עוגת ביסקוויטים

עוגת ביסקוויטים ממכרת בטעם נהדר

מתכון של עוגה מיוחדת ומושלמת ליד הקפה על הבוקר.
ציון 4.15 על ידי 7 דירוגים
באדיבות: צליל אוחנה

ציוד

כוס מידה אוניברסלית
תבנית אינגליש קייק
Advertisements

המצרכים

לבסיס:

  • 1 חבילה ביסקוויטים וניל (250 גרם - אסם)

לקרם וניל:

  • 2 מכלי שמנת מתוקה להקצפה (500 מ"ל )
  • ¾ כוס חלב
  • 1 חבילה איסטנט פודינג וניל צרפתי (80 גרם)
  • 2 גביעי מעדן דני בטעם וניל (1.5 אחוז שומן - 250 מ"ל)

לקרם שוקולד:

  • 1 מכל שמנת מתוקה להקצפה (250 מ"ל )
  • ¼ כוס חלב
  • ½ חבילה אינסטנט פודינג שוקולד (40 גרם)
Advertisements

אופן ההכנה

  • בקערה של מיקסר מקציפים שמנת מתוקה להקצפה, חלב, פודינג ומעדן דני (אל תוותרו! הטעם של הוניל משגע).
  • מקציפים עד לתערובת אחידה ומניחים בצד.
  • כך גם מכינים את קרם השוקולד כל המצרכים לקערה ולהקציף.
  • לוקחים תבנית שרוצים להכין את העוגה, טובלים ביסקוויטים בחלב, מה שאני עשיתי, הוספתי תמצית אספרסו בטעם כרמל לחלב ואז טבלתי את הביסקוויט והנחתי.
  • אחרי שמניחים שכבה ראשונה של ביסקוויטים מורחים את הקרם וכך הלאה.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.