Go Back
מרק ירקות

מרק ירקות חורפי ועשיר

מתכון קליל של מרק ירקות, עם בצל, דלעת, קישוא וסלרי, תיבול מדויק וצדפי פסטה רכים. ארוחה מלאה בקערה אחת
ציון 4.67 על ידי 6 דירוגים
באדיבות: שושנה ברוך

המצרכים

  • 2 בצל קצוץ
  • 2 גזר (מקולף וחתוך לקוביות)
  • 2 זוקיני/קישוא (מקולף וחתוך לקוביות)
  • 150 גרם דלעת ( מקולפת וחתוכה לקוביות)
  • 2 גבעולי סלרי שטופים וקצוצים
  • 3 שיני שום טחונות
  • 2 עגבניות מרוסקות
  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות
  • 1 עלה מנגולד חתוך קטן
  • 3 ליטר מים
  • 3 כפות שמן
  • 1 כף מלח גס
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 3 כפיות אבקת מרק (לא חייב)
  • 3 כפות רסק
  • ½1 כוסות פסטה צדפים קטנים

אופן ההכנה

  • נטגן את כל הירקות בנפרד עם מעט שמן ונוסיף לסיר עם מים רותחים. נוסיף תבלינים ורסק ונבשל על חום נמוך כשעה.
  • נגביה את החום ונוסיף פסטה לעוד 10 דק בישול. נצלחת ונפזר פפריקה מעושנת למראה מגרה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.