נמיס חמאה ושוקולד במיקרו יחד עד להמסה מוחלטת וקבלת קרם שוקולד אחיד.
נקציף ביצים וסוכר לקצף תפוח ואוורירי במשך לפחות 3 דקות.
נוסיף בהדרגה את השוקולד המומס עם החמאה לתערובת הביצים ונערבב היטב עם לקקן ולא עם כף. בהתחלה נוסיף כף מהשוקולד ולאט לאט את כל התערובת. ננפה פנימה את הקמח ואבקת האפייה ונערבב רק עד לאיחוד.
נעביר לשק זילוף או בעזרת 2 כפות ונסדר בתבנית במרווחים גדולים. הכי נוח עם שק זילוף כי ניתן לשלוט על הצורה והגודל שרוצים. נפזר מעל העוגיות שוקולד לבן או כל תוספת אחרת שרוצים.
נאפה 10 דקות בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות. גם אם העוגיות נראות לכם רכות, תוציאו. הן מתקשות בחוץ. לא לאפות מעבר ל-10 דקות בשום מקרה כי המרקם ייהרס.
כלל ברזל לא להכניס את העוגיות לפני שהתנור הגיע ל-190 מעלות. לחכות בסבלנות. האפייה מאוד קצרה ולכן קריטי שהעוגיות יקבלו את החום הנדרש מהרגע הראשון. ככה הן גם נסדקות בצורה יפה.
לתת לעוגיות להצטנן לגמרי לפני שטורפים את כל התבנית
הערות וטיפים
12 עוגיות גדולות או 25 קטנות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.