Go Back
סלט כרוב לבן

סלט כרוב לבן קריספי ומשודרג

סלט כרוב לבן נפלא עם שום וחרדל ומעל הכל - שברי בייגלה בטעם דבש, חרדל ובצל שמוסיפים עושר טעמים עמוק
ציון 4.75 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: אורית לוי

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • ½ כרוב לבן חתוך לרצועות
  • 6 גבעולי בצל ירוק (קצוצים לטבעות יחד עם הבצל עצמו)
  • ½ סלסלת עגבניות שרי (חתוכות לחצאים)
  • חבילת סניידרס (שברי בייגלה בטעם דבש, חרדל ובצל או נשנושים בטעם שמנת בצל)
  • לרוטב:
  • ¾ כוס שמן קנולה (עפ"י כוס חד''פ לשתייה קרה)
  • ¼ כוס מים
  • 1 כף גדושה מיונז
  • 2 כפות סוכר רגיל
  • 2 כפות סוכר דמררה (אם אין אז סוכר רגיל ואז סה''כ 4 כפות ממנו)
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1 כף גדושה שום כתוש
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כפית חרדל דיז'ון חלק או חרדל רגיל
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • מלח לפי הטעם

אופן ההכנה

  • בקערה גדולה נערבב יחד את הכרוב החתוך, השרי והבצל ירוק
  • עד כאן ניתן להכין מראש ולאחסן במקרר. את הסניידרס נוסיף סמוך להגשת הסלט כדי שיישמר קריספי.
  • בקערה קטנה נערבב יחד את מרכיבי הרוטב עד קבלת רוטב אחיד. נמזוג את הרוטב על הסלט, נערבב היטב ונטרוף
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.