נפשיר את הבשר ונשמן אותו בשמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס נצרוב אותו דקה בכל צד בסיר רחב
נשים פלפל אנגלי, עלי דפנה, צרור סלרי, מים חמים ונבשל 3 שעות על אש נמוכה. נכניס לקירור לכמה שעות ולאחר שהבשר התקרר נחתוך לקוביות ואת הנוזלים נסנן ונשמור בצד
ניקח סיר רחב, נשפוך את הפטריות, נשים פפריקה ונטגן קלות ולאחר מכן נוסיף יין לבן, רכז רימונים ושאר התבלינים. נחתוך את הבשר לקוביות בינוניות ונוסיף מציר הבשר המסונן. נוסיף עלי סלרי קצוצים ונבשל עוד שעה על אש נמוכה