Go Back
תבשיל אסאדו

תבשיל אסאדו בסיר בבישול ארוך (מנחם ומגרההה)

תבשיל אסאדו בסיר בבישול ארוך מצטיין במרקם בשר רך רך וכמעט נמס בפה, מתובל היטב בשפע תבלינים ריחניים ומלווה עם פטריות בשרניות להעמקת טעמים מופלאה
ציון 4 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: איטל איטלי

ציוד

סיר רחב

המצרכים

  • נתח אסאדו ללא עצם
  • 3 קופסאות פטריות שמפיניון
  • צרור עלי סלרי
  • 4 עלי דפנה
  • פלפל אנגלי
  • כף פפריקה אדומה
  • קורט ראס אל חנות
  • ½ כוס יין לבן (לפי כוס חד פעמית)
  • 4 כפות רכז רימונים
  • 2 כפות סילאן מרוכז
  • מלח
  • פלפל שחור
  • תבלין בשר
  • שמן

אופן ההכנה

  • נפשיר את הבשר ונשמן אותו בשמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס נצרוב אותו דקה בכל צד בסיר רחב
  • נשים פלפל אנגלי, עלי דפנה, צרור סלרי, מים חמים ונבשל 3 שעות על אש נמוכה. נכניס לקירור לכמה שעות ולאחר שהבשר התקרר נחתוך לקוביות ואת הנוזלים נסנן ונשמור בצד
  • ניקח סיר רחב, נשפוך את הפטריות, נשים פפריקה ונטגן קלות ולאחר מכן נוסיף יין לבן, רכז רימונים ושאר התבלינים. נחתוך את הבשר לקוביות בינוניות ונוסיף מציר הבשר המסונן. נוסיף עלי סלרי קצוצים ונבשל עוד שעה על אש נמוכה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.