Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
עוגיות אגוזים גרוזיניות מושלמות
מתכון קל לעוגיות אגוזים משגעות! עוגיות גיאורגיות מבצק פריך ובמילוי אגוזים!
ציון
4.67
על ידי
6
דירוגים
באדיבות:
מרינה צ'יאנורוב
המצרכים
לבצק:
▢
1
חבילה
מרגרינה
(200 גרם )
▢
1
גביע
שמנת חמוצה
(200 מ"ל)
▢
1
כפית
אבקת סודה
▢
1
כף
חומץ
▢
5
כוסות
קמח
למילוי:
▢
1
כוס
אגוזים
(קצוצים דק דק)
▢
1
כוס
סוכר
( ואפשר לערבב עם סוכר חום )
▢
½
כוס
דבש
( לא חובה)
▢
3
שקיות
סוכר וניל
(30 גרם)
אופן ההכנה
נלוש את כל המצרכים לבצק נעים ולא דביק.
לערבב את המרכיבים למילוי.
נחלק את הבצק ל 3 כדורים.
נרדד כדור לעיגול עד שקיפות הבצק.
לחתוך כמו פיצה ל 8 חתיכות.
נשים בקצה הרחב של המשולש חצי כפית דבש ואת האגוזים והסוכר ולגלגל ולמשוך לכיוון שלכם ולהדק בעזרת האצבעות.
נניח על נייר אפיה בתבנית.
לאפות בחום של 170 מעלות כ- 20 דקות.
הערות וטיפים
אפשרות לפרווה: מחמאה וקצפת צמחית.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.