Go Back
סיגרים מתוקים

עוגיות אגוזים גרוזיניות מושלמות

מתכון קל לעוגיות אגוזים משגעות! עוגיות גיאורגיות מבצק פריך ובמילוי אגוזים!
ציון 4.67 על ידי 6 דירוגים
באדיבות: מרינה צ'יאנורוב

המצרכים

לבצק:

  • 1 חבילה מרגרינה (200 גרם )
  • 1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
  • 1 כפית אבקת סודה
  • 1 כף חומץ
  • 5 כוסות קמח

למילוי:

  • 1 כוס אגוזים (קצוצים דק דק)
  • 1 כוס סוכר ( ואפשר לערבב עם סוכר חום )
  • ½ כוס דבש ( לא חובה)
  • 3 שקיות סוכר וניל (30 גרם)

אופן ההכנה

  • נלוש את כל המצרכים לבצק נעים ולא דביק.
  • לערבב את המרכיבים למילוי.
  • נחלק את הבצק ל 3 כדורים.
  • נרדד כדור לעיגול עד שקיפות הבצק.
  • לחתוך כמו פיצה ל 8 חתיכות.
  • נשים בקצה הרחב של המשולש חצי כפית דבש ואת האגוזים והסוכר ולגלגל ולמשוך לכיוון שלכם ולהדק בעזרת האצבעות.
  • נניח על נייר אפיה בתבנית.
  • לאפות בחום של 170 מעלות כ- 20 דקות.

הערות וטיפים

אפשרות לפרווה: מחמאה וקצפת צמחית.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.