Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
שוקיים בתנור משגעים ב-3 מרכיבים
מתכון זריז שיעזור לכם לגוון את העוף שלכם באפס עבודה.
ציון
4.58
על ידי
7
דירוגים
באדיבות:
גלית בר
המצרכים
▢
2
קילו
שוקיים/כנפיים
▢
מלח
(קורט)
▢
פלפל שחור
(מעט)
מרינדה:
▢
3-4
כפות
קטשופ
▢
3-4
כפות
סילאן
▢
3-4
כפות
צ'ילי מתוק
אופן ההכנה
לאפות את העוף בתנור עם שמן מלח ופלפל במשך 35 דקות ב-220 מעלות.
בזמן שהעוף נאפה, לוקחים קלחת וממיסים את הקטשופ סילאן והצ'ילי מתוק עד שנהיה קרמל, אז לסגור את הגז.
לשפוך על הכנפיים/שוקיים/עוף שלם ולהכניס לתנור ל-8-10 דקות ב-180 מעלות.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.