Go Back
כנפיים מתכון, מתכון שוקיים בתנור

שוקיים בתנור משגעים ב-3 מרכיבים

מתכון זריז שיעזור לכם לגוון את העוף שלכם באפס עבודה.
ציון 4.58 על ידי 7 דירוגים
באדיבות: גלית בר

המצרכים

  • 2 קילו שוקיים/כנפיים
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (מעט)

מרינדה:

  • 3-4 כפות קטשופ
  • 3-4 כפות סילאן
  • 3-4 כפות צ'ילי מתוק

אופן ההכנה

  • לאפות את העוף בתנור עם שמן מלח ופלפל במשך 35 דקות ב-220 מעלות.
  • בזמן שהעוף נאפה, לוקחים קלחת וממיסים את הקטשופ סילאן והצ'ילי מתוק עד שנהיה קרמל, אז לסגור את הגז.
  • לשפוך על הכנפיים/שוקיים/עוף שלם ולהכניס לתנור ל-8-10 דקות ב-180 מעלות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.