לבצק: נערבב קמח עם שמרים, סודה וסוכר. נוסיף שמנת וחצי כוס מים פושרים. נלוש כ-3 דקות בידיים ונוסיף שמן ומלח.
נלוש ונבדוק את הבצק. אם הבצק נאסף ולא נשאר קמח בקערה אין צורך בעוד מים. הבצק צריך להיות לא דביק ולא יבש מידי. נכסה במגבת ונתפיח חצי שעה.
למילוי: נערבב את כל חומרי המילוי ביחד.
הרכבה: נחלק את הבצק ל-9 או 10 כדורים, לא צריך לקמח עם הרבה קמח. נרדד כדור לפיתה קטנה ונשים במרכז מילוי. נאסוף את שולי הבצק ונהדק היטב. במעט קמח נרדד בזהירות לפיתה דקה.
נחמם היטב מחבת טפלון כבדה. נוריד מעט מהחום, נניח פיתה על המחבת תחילה על התפר כדי לסגור אותו ונכסה במכסה.
אחרי כ-3 דקות, נהפוך, נכסה שוב ונטגן עד שמשחים. נדאג שהאש לא תהיה גבוהה מידי. נניח על מגש, ונכסה במגבת עד שכולם מוכנים.